The Hundred Food Journey

Frans-Indiaase avond

Locatie: Brasserie De Grost

Vrijdag 28 januari 2022

Aanvang 18:30 uur. Eind : 23.45 uur.

U bent van harte welkom om te genieten van de film 'The Hundred Food Journey'.  Tijdens de film krijgt u een overheerlijk Frans-Indiaas diner voorgeschoteld wat in lijn ligt met de film. 

De zaal is open vanaf 18.00 uur waarna we rond 18.30 de film zullen gaan starten. De film gaat over de familie Kaddam die een restaurant bezit in Bombay dat tijdens politieke rellen in het land door een brandbom vernietigd wordt en waarbij ook de moeder omkomt. De familie vlucht het land uit en vraagt politiek asiel aan in Londen. Omdat ze geen geschikte plaats vinden voor een restaurant trekken ze naar het Europese vasteland. Onderweg valt de auto in panne in Frankrijk in het dorpje Saint-Antonin-Noble-Val waar ze opnieuw een Indiaas restaurant openen. De eigenaresse van het lokale Franse restaurant protesteert tegen de opening en al snel begint er een culinaire vete.

Een prachtige film waar u tijdens de film wordt bediend met een overheerlijk diner incl. wijn / bier. Na afloop van de film om 21.30 is het voor café open om gezellig na te borrelen. 

Prijs per kaartje: €60,- waarvan €10,- voor het goede doel: "Het vergeten Kind" is.

 

 

Prijs per kaartje
€60,00