Villa Groet uit Avenhorn - Gastvrij en veelzijdig

Misschien wel de leukste plek van Koggenland voor een heerlijke avond uit. Het is bij uitstek een bijzondere feestlocatie. Een gebouw met historie welke vele mogelijkheden biedt voor al uw evenementen. Op de website uiteraard meer informatie. 

 

Brasserie De Grost - Sfeervol

Deze brasserie is gelegen aan de weg Grosthuizen en is een ideale plek voor uw lunch of diner, zowel zakelijk als privé. Op de website vindt u meer informatie.

 

 

Eetcafe d'Ontmoeting - Meat, Great and Eat

d’Ontmoeting is een gezellig bruin eetcafé. U bent bij d’ontmoeting te gast als liefhebber van gezelligheid, goed eten zonder poeha, een goed glas wijn of een heerlijk glas speciaalbier. En dat allemaal voor een hele vriendelijke prijs. Op de website vindt u meer informatie. 

 

Eetcafe Les deux Ponts - Rijke geschiedenis

Gelegen in een prachtig stukje Noord-Hollands landschap is dit les Deux Ponts. Het knooppunt voor diverse wandel, boot, kano, skeeler en fietstochten. Op de website vindt u meer informatie.

 

 

 Café Julius

  

Café Julius, Ook voor feesten en partijen!


Eetcafe 70

Eetcafe 70 - Zaal Dolleburg

Al 15 jaar zijn wij te vinden in het hart van Koggenland. De ongedwongen sfeer, ons enthousiaste team en de heerlijkste gerechten zijn de ideale ingrediënten voor een perfect avondje uit. Kom langs om te lunchen, borrelen of om te dineren. Vind hier onze website met meer informatie.

 

FF Koggenland wordt georganiseerd door Rotary Koggenland, heeft u vragen over het festival, de kaartverkoop of wilt u het festival sponsoren? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Rotary Koggenland, p/a Veilingweg 39, 1633 GG, Avenhorn
E info@rotarykoggenland.nl