Villa Groet uit Avenhorn - Gastvrij en veelzijdig

Misschien wel de leukste plek van Koggenland voor een heerlijke avond uit. Het is bij uitstek een bijzondere feestlocatie. Een gebouw met historie welke vele mogelijkheden biedt voor al uw evenementen. Op de website uiteraard meer informatie. 

 

Brasserie De Grost - Sfeervol

Deze brasserie is gelegen aan de weg Grosthuizen en is een ideale plek voor uw lunch of diner, zowel zakelijk als privé. Op de website vindt u meer informatie.

 

 

Eetcafe d'Ontmoeting - Meat, Great and Eat

d’Ontmoeting is een gezellig bruin eetcafé. U bent bij d’ontmoeting te gast als liefhebber van gezelligheid, goed eten zonder poeha, een goed glas wijn of een heerlijk glas speciaalbier. En dat allemaal voor een hele vriendelijke prijs. Op de website vindt u meer informatie. 

 

Eetcafe Les deux Ponts - Rijke geschiedenis

Gelegen in een prachtig stukje Noord-Hollands landschap is dit les Deux Ponts. Het knooppunt voor diverse wandel, boot, kano, skeeler en fietstochten. Op de website vindt u meer informatie.

 

Cafe de Ridder - De kern van Berkhout

Café de Ridder, (in) de kern van Berkhout is een café waar enorm veel gebeurt, veel verenigingen,
feestjes, vergaderingen en presentaties,Dus als uw iets te vieren heeft neem gerust contact op, ook echte dorpsfeesten zoals:
Koningsdag, Kermis, Sinterklaasintocht, Boerengolf, Quizen (pub en top 2000) Amusementtoer en sportieve evenementen als (beach)volleybal.
Op de website vindt u meer informatie.

 

Eetcafe Halfweg - Hier kan (bijna) alles

Eetcafé Halfweg in Ursem. Bekend van de ongedwongen sfeer waar (bijna) alles kan. Op de website vindt u meer informatie.

 

  


FF Koggenland wordt georganiseerd door Rotary Koggenland, heeft u vragen over het festival, de kaartverkoop of wilt u het festival sponsoren? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Rotary Koggenland, p/a Veilingweg 39, 1633 GG, Avenhorn
E info@rotarykoggenland.nl

Neem contact met mij op